Novinka Efekt lupa
  • 1 z 4
 

ENMED® ULTRASONIC 3 PLY UTRASONIC SURGICAL MASK (TYP I-R) ČERNÁ 50 ks

Neohodnoceno
 

ENMED® ULTRASONIC hygienická rouška (TYP-I) 50 ks - ENM-311.

Zdravotnická obličejová maska BFE (bacterial filtration efficiency) ˃95%, kategorie I.

Dokumentace: ENM-311 Technický listEN14683 CertifikaceTest report

Dostupnost Skladem (> 5 balení)
Můžeme doručit do
3.8.2021
54 Kč
44,63 Kč bez DPH
   
Kód produktu EN311_ROUHI50C
Značka ENMED®
Kategorie ROUŠKY
 

Operační hygienická maska/ ústenka. 3- vrstvá s úvazky - 1 ks:

ENMED SURGICAL masky, jsou odolné proti tekutinám a poskytují ochranu nositele před velkými kapičkami, postříkáním nebo postřikem tělesných nebo jiných nebezpečných tekutin. Ústenky jsou v krabičce skládány jednotlivě po kusech, což usnadňuje jejich vytahování

Účinnost bakteriální filtrace (BFE):> 95%
Dýchací odpor: <40 Pa / cm2
Klasifikace EN 14683: Facemasks typu I.

Materiál

  1. Horní vrstva: Spunbond netkaná textilie, 18 g/m2±1, černá.
  2. Střední vrstva: filtr z netkané textilie, 25 g/m2±1, černý s účinnou bakteriální filtrací (BFE) a s účinnou filtrací částic (PFE).
  3. Spodní vrstva: Spunbond netkaná textilie, 22 g/m2±1, černá.
  4. Tvarovací drátek na nos: kovový drátek potažený PVC k lepší fixaci kolem nosu
  5. Úvazky: 2 eleastická gumičky za uši, nebo 4 úvazky z prošívané netkané textilie v černé barvě

Balení

V krabičce po 50 ks

Skládáno jednotlivě po kusech tak, aby nedocházelo k zapletení úvazků do sebe     

 

Vlastnosti:

  • kvalitní zdravotnická obličejová ochranná rouška s atestem
  • účinnost bakteriální filtrace (BFE):> 95%
  • dýchací odpor: <40 Pa / cm2
  • klasifikace EN 14683: Facemasks typu I
  • slouží ke snížení rizika přenosu infekce (její uživatel chrání před přenosem infekce své okolí)
  • efektivní bariéra proti alergenům, prachu, plísním, pylům či kapénkové infekci
  • výrobek nese označení CE a je tak v souladu se všemi platnými právními předpisy
  • integrovaný plíšek na nos o šíři 3 mm zaručuje ideální tvarovatelnost roušky
  • pruženka na uši s pružností 1:2,5
  • 3 vrstvá netkaná textilie non woven - 25 g/m2, melt-blown - 30 g/m2 a non woven - 25 g/m2
  • černá barva, univerzální velikost
  • určeno pro jednorázové použití

 

U ROZBALENÉHO A POUŽITÉHO PRODUKTU NENÍ MOŽNOST VRÁCENÍ ZBOŽÍ (ODSTUPU OD SMLOUVY) Z HYGIENICKÝCH DŮVODŮ.

 

JAK FUNGUJE ROUŠKA

Rouška (ústenka) slouží k zabránění průniku mikroorganismů zevnitř ven, a je tak určena k ochraně okolí. Vaše rouška tedy chrání ostatní, roušky ostatních chrání Vás.

 

PÉČE O ROUŠKY

Při používání jednorázové ústní roušky je žádoucí použít tuto ochrannou pomůcku opravdu pouze na jedno použití. Jednorázová rouška nalezne uplatnění v případě, že cestujete hromadnou dopravou či jdete např. na poštu. Životnost jednorázových roušek bývá okolo dvou hodin. V případě, že se více zadýcháváte, dochází k většímu navlhnutí roušky a tím ke zkrácení její životnosti.

 

JAK POUŽÍVAT ROUŠKU?

  1. Před nasazením roušky použijte desinfekci rukou na bázi alkoholu, nebo si umyjte ruce mýdlem a vodou.
  2. Roušky se dotýkáme pouze v oblasti gumiček či provázků.
  3. Rouškou si zakryjte nos a ústa, ujistěte se, že mezi rouškou a obličejem nejsou žádné mezery.
  4. Během nošení se roušky nedotýkejte.
  5. Roušku sundávejte ze zadu (nedotýkejte se přední části roušky) a roušku ihned vyhoďte do uzavřeného koše (směsný odpad).
  6. Očistěte si ruce dezinfekcí na bázi alkoholu nebo mýdlem a vodou

 

 

UCHOVÁVÁNÍ ROUŠEK

Ideálním řešením je uzavřít čisté roušky do uzavíratelné plastové krabice, která byla před vložením roušek dezinfikována. Případně lze vložit roušky do uzavíratelných igelitových sáčků. Pamatujte však, že při jakékoliv manipulaci s čistými rouškami byste měli mít dezinfikované ruce (případně používat jednorázové rukavice).

 Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.

 

Hmotnost 0.2 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookies. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.